خرید و فروش آون آزمایشگاه
خرید آون آزمایشگاهی
هنگام انتخاب و خرید یک آون آزمایشگاهی باید کاربرد،قیمت اتوکلاو ازمایشگاهی ابعاد، ظرفیت آن و میزان بودجه آزمایشگاه خود را در نظر بگیرید. چرا که دستگاهی نسبتاً گران قیمت است.
فروش آون آزمایشگاهی
در حال حاضر شرکتهای عرضهکننده تجهیزات آزمایشگاهی زیادی در زمینه فروش انواع آون آزمایشگاهی فعالیت میکنند.
باید و نبایدهای آون آزمایشگاهی
4 نکته مهم وجود دارد که باید در هنگام تهیه و کار با آون آزمایشگاهی به آن دقت کنید:
- به وجود دریچ? تخلی? هوا و عدم گرفتگی آن دقت کنید؛ چرا که به خروج رطوبت تبخیر شده از نمونهها کمک کرده و دقت آزمایش را بالا میبرد.
- ایجاد دمایی کاملا یکنواخت در محفظه داخلی آون، یکی از نکاتی است که باید به آن توجه شود. زیرا وجود گرادیان دمایی میتواند باعث اختلاف دمای نقاط مختلف دستگاه و عملکرد بد آن شود. عواملی مثل نحوه قرار گیری المنتها و حالت گردش هوا در این مورد موثر هستند.
- ابعاد دستگاه (از 22 لیتر تا 200 لیتر) باید با نوع کار شما تناسب داشته باشد. معمولا آونهای آزمایشگاهی در سایز 55 لیتری ساخته میشوند.
- در هنگام کار به میزان دقت دمایی دستگاه خود دقت کنید؛ مثلا آونهای برند ممرت معمولا 0.5 تا 1 درجه دقت دارند و مثلا اگر شما دما را روی 150 درجه تنظیم کنید، دمای داخل محفظه تا رسیدن به دمای مورد نظر از 148 تا 151 تغییر میکند که در نمایشگر دما قابل ملاحظه است.
سوالات متداول در خصوص کاربرد آون آزمایشگاهی
محدوده دمایی آون آزمایشگاهی چیست؟
معمولا دستگاههای روتین و غیرسفارشی محدوده دمایی 50 تا 200 درجه سانتیگراد را پشتیبانی میکنند. بنابراین اگر به دنبال دمایی خارج از این محدوده هستید؛ حتما با بخش فنی و خدمات پس از فروش دستگاه تماس بگیرید.
چرا بدنه آون آزمایشگاهی در دماهای بالا گرم میشود؟
معمولا 10 درصد گرمای تولیدی دستگاه پِرت میشود. البته این دما هیچ آسیبی به بدنه نمیزند؛ اما بهتر است برای ایمنی بیشتر در اطراف دستگاه مواد مشتعل شونده نباشد.
https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%d8%a2%d9%88%d9%86/
آیا نقطه کالیبراسیون دستگاه باید در تابستان و زمستان تغییر کند؟
در صورتیکه بتوانید دمای آزمایشگاه را در فصول مختلف یکنواخت نگه دارید؛ خیر.